Vi jobber for mer dagslys og bedre atmosfære inne

En investering i mennesker og natur

LifeLike er en norsk leverandør av LED belysning fokusert på å bringe dagslys og natur inn i våre bygg. Vi sikter etter å levere optimert belysning tilrettelagt dine behov, og å etablere støttende og vedvarende relasjoner med partnere, forhandlere, brukere og samfunnet.

Ambisjonen vår er, at alle skal ha tilgang til dagslys og inspirerende omgivelser. Også selv om jobben er inne. Fordelene ved dagslys er mange. Det er imidlertid først, når du opplever forskjellen, at det virkelig gir mening. I mange bygg og arbeidsplasser vil forskjellen være som natt og dag. Derfor tilbyr vi og 100 dages gratis retur på alle våre standard sommerhimmel paneler. Det er 100 dage, du kan prøve LifeLike paneler helt risikofritt. Blir du ikke fornøyd, betaler vi pengene retur og dekker frakten.

Det er viktig for oss å bidra positivt, der vi kan. Derfor donerer vi 1% av hele omsetningen vår til One Tree Planted, en non-profit organisasjon med fokus på global gjenplanting av trær. Det betyr konkret, at for hvert solgt produkt planter vi i samarbeid med One Tree Planted ett tre for de minste paneler og opp til fem treer for de største paneler. Vi har valgt å støtte One Tree Planted av flere årsaker, blant annet fordi de er med til å sikre arbeidsplasser og utvikling i tredje verdens land, samtidig som treer renser luften vår, øker biodiversiteten og trekker store mengder drivhusgasser ut av atmosfæren.

Alle våre paneler er produsert med energieffektive LED dioder med høyt lysutbytte pr watt, samtidig som levetiden på alle komponenter er høy. For våre paneler gjelder en forventet levetid på minimum L70B10 > 60.000 timer, vi garanterer de første 5 års drift. Dette gir langt de fleste lys i mer end 20 år1 uten vedlikehold.

Vi håper, du har har lyst på å være med på vår reise mot en lidt lysere og lidt grønnere hverdag og verden. Kom gjerne å utforsk med oss!

1 60.000 timer tilsvarer 20,54 år brukstid ved gjennomsnittlig 8 timer pr dag alle 365 dage i året.

Utforsk side pic

Bedre arbeidsmiljø

Flimmerfrie LED paneler med simulert dagslys, naturmotiv og lav blending. Har mange positive effekter for brukerne og tilfredsstiller alle krav for god belysning inne.

TERAPEUTISKE EFFEKTER

Kan øke pasientenes velvære med økt komfort og beroligende naturbilder. Kan forbedre døgnrytme og søvn hos brukere over lengere tid.

Skap din eien verden

Motiv og lys kan justeres etter dine ønsker, og det er bare fantasien, der setter grensen. Lyset kan i tillegg justeres i både styrke og fargetemperatur.

Spar strøm og vedlikehold

Energieffektiv LED dioder vil gi deg en betydelig besparelse på strømregningen samtidig som den lange levetid på L70B10 > 60.000 timer vil spare deg penge på vedlikehold.

SLIPP FANTASIEN LØS

Naturlige omgivelser med utsikt til natur og blå himmel kan inspirere barn og få fantasien til å flyte fritt. Lys og atmosfære har stor betydning for, hvordan vi har det, og om vi kan utfolde oss selv best mulig.

Enkelt å installere

Plug-and-play installasjon ved bytte av et vanlig lysarmatur. Tilslutt Lifelike Panelbilde til strøm og din nye virtuelle himmel er klar til bruk.

ØK SALGET DITT

Bedre lys og atmosfære er salgsdrivende. Med LifeLike øker du sjansen for at dine kunder føler seg komfortable og inspirerte.

BEDRE LÆRING

Tilstrekkeligt med dagslys har en positiv effekt på den faglige fremgang hos barn, og det er derfor viktig å tenke inn dagslys i skoler og barnehager.

Vi donerer 1% av omsetningen vår til gjenplantning av treer

Ofte stilte spørsmål

LifeLike er flimmerfri LED paneler med motiver og lys, der har mange positive påvirkninger.

Nei. LifeLike kan levere høy kvalitet til konkurransedyktig pris, siden vi selv produserer, importer og distribuerer våre produkter. Der er ingen fordyrende mellomledd.

Produkt idéen blev til varemerket LifeLike etter innredding av egne lokaler og noen titalls fornøyde kundeprosjekter. Egne erfaringer og kunders tilbakemeldinger bekreftede oss i, at LifeLike kan gi mange positiver effekter og spesielt påvirke med mer natur og dagslys inne i ellers kjedelige arbeidsmiljøer.

Det første trinnet er å definere arealstørrelse og eventuelle lyskrav. Da kan vi i dialog fastsette optimalt antall paneler ut ifra dine ønsker og eventuelt sikre lyskrav er overholdt med en lysberegning. Deretter kan teamet vårt av designere hjelpe deg med å velge passende bildeelement, eller du kan sende oss ditt eget design.
Avhengig av prosjektstørrelse er leveringstiden 1-4 uker.

Befaring kan avtales i lag med den lokale forhandler på større prosjekter, men ellers henviser vi til din lokale forhandler for å finne en god løsning.

LifeLike-paneler kan installeres hvor som helst innendørs, uansett om det er kontor, gang, møterom, vegg, klasserom eller boareal. Monteres enklest i systemhimling, men kan også overflate monteres med monteringsramme.

Nei, dette anbefaler vi ikke.

Ja, finnes ulike muligheter for lysstyring. Colortech leveres som standard med faseavsnitt dimbar driver, men andre typer drivere som DALI kan tilvelges. Vanlig faseavsnitt hjuldimmer er enklest og billigst for å dimme Colortech. Elektriker er nødvendig for å montere dimmer.

For trådløs styring kan vi anbefale SG Smart systemet med LEDDim SMART, der lar deg styre lyset med smarttelefon, nettbret eller App. Samtidig kan dimmeren også brukes manuelt.
https://www.sg-as.com/nb/produkter/leddim-smart

MagiClick lyspaneler kan dimmes med tilhørende fjernkontroll.

Colortech paneler har følgende vekt: 1,35kg for 30×60, 2,4kg for 60×60/30×120 og 5,3kg for 60×120.
MagiClick veier mer: 6kg for 1227 x 889mm og 11kg for 1452 x 1048.

Som utgangspunkt nei da alle paneler skreddersyes etter prosjekt med mindre annet avtales.
Bestiller du med vår sommerhimmel mal kan panelet returneres gratis innen 100 dage, om dette avtales ved bestilling.

utforsk med oss? har du spørsmål?

Kontakt oss eller legg inn en bestilling - så hjelper vi deg!
Scroll to top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår hjemmeside.

Skriv deg opp til vårt nyhedsbrev og motta spennende nyheter og spesialtilbud!

Vi beskytter dine data og bruker de kun til å sende deg vårt nyhedsbrev.

Kontaktinformasjon

Fyll ut detaljene dine, så kontakter vi deg snart.