en idé å styre dem alle paneler

30 x 60

pris ex. MVA

1.679,00 kr

60 x 60

pris ex. MVA

2.519,00 kr

30 x 120

pris ex. MVA

2.519,00 kr

60 x 120

pris ex. MVA

3.919,00 kr

ekstra tilbud

SPAR OPPTIL 15% med velkomsttilbud!

Vi håper, det er lykkedes oss å vise deg muligheten og fordelene som LifeLike paneler kan oppnå for. Vi takker for den fortsatte interesse og vil minne deg om muligheten for å prøve ut produktene med -15% rabatt med dette velkomsttilbudet, som utløper om 3 dager.

Husk LifeLike har 100 dages gratis retur på alle våre standarder sommerhimmel motiv. Det er 100 dager, du kan prøve LifeLike paneler helt risikofritt. Blir du ikke fornøyd, betaler vi pengene retur og dekker frakten.

pengesparing
+ 5 års garanti

Panelene består av energieffektive LED dioder, hvit aluminiums ramme og spesialtilpasset print. Forventet levetid på panelene er L70B10 > 60.000 timer. Det tilsvarer mer end 20 års lys, om du bruker panelet 8 timer om dagen alle årets dager. Alle paneler kommer med 5 års garanti.

Åpen himlen

Få sommerhimmelen inn på kontoret dit og prøv effekten av å jobbe i simulert dagslys året rundt. Du kan ha sommerhimmel på en mørk vinterdag.

mer naturlig lys

Du vil få opplevelsen av å være ute mens du er inne. Du kan også endre lystemperaturen for å tilpasse effekten enda mer.

Helse og produktivitet

Studier viser at tilstrekkelige mengder dagslys har positive effekter på døgnrytme, depresjon, tretthet, migrene, produktivitet og evnen til å fokusere.

en wow-faktor

Legg til en uforglemmelig innvirkning på butikken eller kontoret. LifeLike paneler er en god og oppfinnsom måte å få det til å skille seg ut og gjøre dem personlige.

Har du spørsmål?

Kontakt oss eller legg inn en bestilling - så hjelper vi deg!
Scroll to top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår hjemmeside.

Skriv deg opp til vårt nyhedsbrev og motta spennende nyheter og spesialtilbud!

Vi beskytter dine data og bruker de kun til å sende deg vårt nyhedsbrev.

Kontaktinformasjon

Fyll ut detaljene dine, så kontakter vi deg snart.